Αρχική / ---SLIDER / Μίμης Στεφανάκος: Με τη Μάρθα Καραγιάννη έγινε ένα “ατύχημα” και χωρίσαμε, όχι για το παιδί που χάσαμε

Μίμης Στεφανάκος: Με τη Μάρθα Καραγιάννη έγινε ένα “ατύχημα” και χωρίσαμε, όχι για το παιδί που χάσαμε

Ο Μίμης Στεφανάκος ο άσος του ποδοσφαίρου και μεγαλύτερος γυναικοκατακτητής-ποδοσφαιριστής έκανε κατάθεση ψυχής στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Νίκο Νικόλιζα, που το επισκέφτηκε στην Αρεόπολη Μάνης, όπου ζει μόνος του.



Στον απολογισμό της ζωής που έκανε στην εκπομπή μίλησε για τη συζυγική ζωή με τη Μάρθα Καραγιάννη, για το μωρό που έχασαν, για τον εξάμηνο δεσμό του με τη Μελίνα Μερκούρη,για το ειδύλλιο με τη Τζένη Βάνου, για την κουμπαριά του με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και πως ο ίδιος έβγαλε το σύνθημα “Κορίτσια ο Μπάρκουλης”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *