Αρχική / ---SLIDER / Μήνυμα Τσίπρα στους δανειστές: Η συμφωνία θα κλείσει μόνο με ουσιαστικά μέτρα για το χρέος

Μήνυμα Τσίπρα στους δανειστές: Η συμφωνία θα κλείσει μόνο με ουσιαστικά μέτρα για το χρέος

Στην τελευταία στροφή της κρίσιμης διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, ο πρωθυπουργός στέλνει μήνυμα προς τους δανειστές, συνδέοντας την εφαρμογή των υπό ψήφιση μέτρων με συνολική λύση για το ελληνικό χρέος.

«Είναι η πρώτη φορά που δεν εφαρμόζουμε μέτρα, περιμένοντας να μας δώσουν κάτι μετά, αλλά το αντίστροφο. Θα κλείσει η συμφωνία, θα ψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα, τα οποία θα εφαρμοστούν μετά το 2019 -και αυτό μόνο εάν, εν τω μεταξύ, υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του στο «Έθνος της Κυριακής».

Χθες, 1η του μήνα, αποχωρώντας από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για κλείσιμο της αξιολόγησης μέσα στον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσον θα υπάρξει συμφωνία εντός του μηνός, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Ναι, θα έχουμε, αλλά ό,τι και να σας πω είναι Πρωταπριλιά, ό,τι και να σας πω δεν θα με πιστέψετε».

Τα μέλη της ΠΓ ενημερώθηκαν από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και Ενέργειας-Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτε

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *