Αρχική / ---SLIDER / Μηνυτήρια αναφορά της ΕΣΗΕΑ κατά Φουρθιώτη για την πλαστή ταυτότητα

Μηνυτήρια αναφορά της ΕΣΗΕΑ κατά Φουρθιώτη για την πλαστή ταυτότητα

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταθέτει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη για το θέμα της πλαστής ταυτότητας με την οποία έπαιρνε διαπιστεύσεις στα υπουργεία, όπως αποκαλυπτει το e-tetradio.
Επίσης το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα καταγγείλει στο Πειθαρχικό τη Νανά Παλαιτσάκη για όσα αναφέρει στην επιστολή της για τις σχέσεις των «Αποκαλυπτικών» με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Είχε προηγηθεί ορυμαγδός καταγγελιών αλλά και οργή για την απραξία της ένωσης απέναντι στα καταγγελόμενα που προκαλούσαν το Δημόσιο αίσθημα. Το κύμα διαμαρτυρίας από δημοσιογράφους αλλά και απλούς πολίτες που κατέκλυσε την διοίκηση της ένωσης συντακτών, τους ανάγκασε να κάνουν αυτά που έπρεπε να έχουν κάνει από την πρώτη στιγμή. Όλοι πάντως αναμένουν να δουν εάν η μηνυτήρια αναφορά θα είναι ανάλογη της σκληρότητας με τα καταγγελόμενα, η εάν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για περίεργες διαδρομές νομικών εκατέρωθεν.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *