Αρχική / ---SLIDER / «Μόνο αν ζητήσει συγγνώμη ο Στέλιος Διονυσίου θα κλείσει το θέμα»!

«Μόνο αν ζητήσει συγγνώμη ο Στέλιος Διονυσίου θα κλείσει το θέμα»!

“Τον εξύβρισε με εκφράσεις, οι οποίες δεν είναι ούτε για πρωινό ούτε για βραδινό! Δεν υφίσταται θέμα υγείας. Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και δεν είναι το πτυελοδοχείον κανενός”!

Μεγάλη διάσταση πήρε η υπόθεση με τον Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό. Ο Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος του αστυνομικού, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε τα εξής:
Τον έβρισε σκαιότατα
Παραλίγο να γίνει διεθνώς ρεζίλι η χώρα από μία αφέλεια. Όλοι οι οδηγοί περιμεναν, ενώ ο κος Διονυσίου ξεκίνησε το αυτοκίνητό του στην κατεύθυνση του αστυνομικού. Το παιδί επειδή είναι νέο τραβήχτηκε προς τα δεξιά, τον χτύπησε ελαφρά στο χέρι, ήρθε το ΕΚΑΒ τον πήρε… Τον εξύβρισε με εκφράσεις, οι οποίες δεν είναι ούτε για πρωινό ούτε για βραδινό, λέξεις που δεν λέγονται.
Δεν υφίσταται θέμα υγείας

Αυτό είναι μια έξυπνη αλλά πολύ πρόχειρη υπερασπιστική σκέψη. Ένας ασθενής δεν κατεβαίνει να βρίζει με τα χειρότερα λόγια. Δεν υφίσταται θέμα υγείας.
Αν ζητήσει συγγνώμη θα κλείσει το θέμα

Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και δεν είναι το πτυελοδοχείον κανενός! Αν του ζητήσει μια συγγνώμη μεγάλη, που να την δει ο κόσμος, ότι πράγματι ένας επώνυμος έκανε σφάλμα και ζητάει συγγνώμη, θα κλείσει η υπόθεση. Αλλιώς με τέτοιες ανοησίες δεν υπάρχει περίπτωση, να καταλάβει ότι θα τιμωρηθεί.

δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *