Αρχική / ---SLIDER / Ναταλία Γερμανού για τον Παντελή Παντελίδη: «Ξαφνικά, βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας ένα χρόνο μετά»;

Ναταλία Γερμανού για τον Παντελή Παντελίδη: «Ξαφνικά, βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας ένα χρόνο μετά»;

«Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω “οδηγούσε ο Νίκος Βέρτης”. Παιδιά, μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει»;
Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε βίαια από τη ζωή μετά από ένα φοβερό τροχαίο πριν από 11 μήνες. Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος που λείπει από κοντά μας, ο πόλεμος μεταξύ της οικογένειας του τραγουδιστή και των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο τζιπ, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, παίρνει ακραία μορφή. Μέσα από τα social media και διάφορα κείμενα που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, οι δύο πλευρές κονταροχτυπιούνται άγρια, σχεδόν καθημερινά. Η Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή της Κυριακής, πήρε θέση και μίλησε για το θέμα σε έντονο ύφος.

Η Μίνα Αρναούτη και οι αναρτήσεις της

«Δεν θεωρούμε φαντάζομαι ότι η Μίνα Αρναούτη θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους. Από την άλλη, δεν θεωρώ ότι και η Μίνα Αρναούτη θα πρέπει να ρίχνει λάδι στη φωτιά γράφοντας μερικές φορές λίγο πιο επιθετικά πράγματα από ότι ίσως χρειάζεται. Καταλαβαίνω την οργή της, αλλά καμιά φορά πρέπει να φρενάρουμε τη γλώσσα μας».

Ο αυτόπτης μάρτυρας που εμφανίστηκε ένα χρόνο μετά

«Όταν παρουσιάζεται ξαφνικά ένας αυτόπτης μάρτυρας και λέει «εγώ βρέθηκα στον τόπο του δυστυχήματος και είδα τη Φρόσω Κυριάκου να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού»! Αυτά όλα προκύπτουν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα; Όλοι αυτοί οι άνθρωποι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που ήτανε; Γιατί γίνονται όλα αυτά ένα χρόνο μετά; Δεν είχαμε μάθει από τις πρώτες μέρες ότι η Φρόσω Κυριάκου πετάχτηκε έξω, ότι την βρήκαν πεταμένη έξω, ότι η Μίνα Αρναούτη ήταν σοβαρά τραυματισμένη, εγκλωβισμένη στο πίσω κάθισμα -ταλαιπωρείται ακόμα!

Ξαφνικά, Γενάρη μήνα του 2017 βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας που λέει «όχι, δεν έγινε έτσι. Εγώ ήμουν εκεί και είδα τη Φρόσω να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο και να λέει… Δεν οδηγούσα εγώ». Αυτόν τον αυτόπτη μάρτυρα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω «οδηγούσε ο Νίκος Βέρτης». Παιδιά, μην τρελαθούμε! Ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει;

Από την άλλη και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σκέφτεται ότι δεν θα ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή αν και οι ίδιοι δεν νιώσουν ότι δικαιώνονται, φτάνοντας στην απόλυτη αλήθεια».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *