Αρχική / ---SLIDER / Νέα τροπή στις έρευνες: Μαρτυρία για την εξαφάνιση του μικρού Θανάση

Νέα τροπή στις έρευνες: Μαρτυρία για την εξαφάνιση του μικρού Θανάση

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από την Παρασκευή το βράδυ στο Περιστέρι, καθώς έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που ο 13χρονος Θανάσης έδωσε τελευταία φορά σημεία ζωής. Το 13χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι
από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του, χωρίς καν να πάρει μπουφάν και ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς περίμενε την προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Άρα, όπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι, δεν τίθεται θέμα φυγής του παιδιού.

Η μαρτυρία ταξιτζή
Όπως μετέδωσε ο Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι ο ίδιος μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα. Ο ταξιτζής δήλωσε σίγουρος, ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο όμως είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και άλλοι συγγενείς, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.
Οι υπηρεσίες στο «Χαμόγελο» και η αστυνομία ερευνούν εξονυχιστικά κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να εντοπιστεί το μικρό αγόρι, ενώ όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται.

Όμως οι υποψίες του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου στρέφονται στο προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν ο μικρός είχε δεχθεί επίσκεψη από συγγενικό του άτομο.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *