Αρχική / ---SLIDER / Νίκος Μουρατίδης: «Έκανα την Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια και δεν μου μιλάει»

Νίκος Μουρατίδης: «Έκανα την Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια και δεν μου μιλάει»

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Δέσποινα Βανδή και τον λόγο που δεν έχουν επαφές με την τραγουδίστρια.

«Τον πήρα από μηδέν και τον έκανα super star. Τον γνώρισα το 1992 τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Του έκανα training. Τον πήγα σινεμά, θέατρο για να δω αν θα τον αναλάβω. 15 ετών τραγουδούσε σε μία ταβέρνα τα ΣΚ. Πήγε στο Rex στην Μαρινέλλα στο καμαρίνι και της είπε χαίρω πολύ συνάδελφος» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.


Για την Δέσποινα Βανδή είπε: «Την γνώρισα το 1996 για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μαζωνάκη. Τότε, έψαχνα τραγουδιστές για να πλαισιώσουν τον Γιώργο. Εκείνη τότε ήταν τέταρτο, πέμπτο όνομα. Την πήρα και ήρθε πολύ ωραία και πολύ καλοντυμένη που με ενθουσίασε αυτό. Στην πορεία την έκανα πρωταγωνίστρια κι έκτοτε δεν μου πολυμιλάει και δεν ξέρω για ποιον λόγο. Δεν έχει γίνει κάτι.

Την είδα και μία στιγμή στο θέατρο κι ήταν η εποχή που είχε κάνει κάποια απανωτά λάθη. Ήταν τότε με τον Ντέμη σε ένα θέατρο. Της είπα ότι ήθελα να τηλεφωνηθούμε να της πω κάποια πράγματα. Και μου απάντησε “Αχ, δεν μου αρέσει αυτό που λες!” και πετάγεται ο Ντέμης και λέει: “όχι, εμένα μου αρέσει. Άκουσέ τον τι θέλει να σου πει!”. Δεν έγινε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα. Δεν με ενδιαφέρει».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Θα αντιμετωπιστεί χωρίς έλεος το φαινόμενο της οπαδικής βίας» διαμηνύει ο Φλωρίδης

«Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού περιγράφει ξεκάθαρα το πλαίσιο που έχει τεθεί. Είναι σαφές, πολύ καθαρό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *