Αρχική / ---SLIDER / Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα είχα πνιγεί – Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα είχα πνιγεί – Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε στον πατέρα της, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη ιστορία.
«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι που είμαστε διακοπές με την οικογένειά μου κάπου σε ένα ξενοδοχείο, ήμουν μικρή στο δημοτικό. Είμαι σε μια πισίνα και κολυμπάω με το σωσίβιο μου και βάζω το κεφάλι μου μέσα στην πισίνα να δω τον πάτο και μου φεύγει το σωσίβιο από πίσω από τα πόδια και πνίγομαι, βουλιάζω. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ήμουν πολύ μικρή.

Κι όπως βουλιάζω και κοιτάω τον ουρανό και πνίγομαι, βλέπω τον πατέρα μου, ο οποίος με έχει δει με την άκρη του ματιού και έχει εκτοξευτεί από εκεί που είναι και έρχεται από πάνω μου προσγειώνεται και με τραβάει μέσα από την πισίνα και με βγάζει έξω σχεδόν αναίσθητη. Αυτή η εικόνα του πατέρα μου κοιτώντας και ψηλά τον ουρανό που ήρθε να με σώσει, έχει χαραχτεί σαν να το έπαθα χτες. Το θυμάμαι σα να συνέβη χτες. Μου έσωσε τη ζωή στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου, θα είχα πνιγεί. Κανείς δεν με είχε πάρει χαμπάρι γιατί είχα σωσίβιο και δεν ήταν όλοι από πάνω μου μην πνιγώ», είπε στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο».

 

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ξεκινά, στις 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ τα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *