Αρχική / ---SLIDER / Ο Γιάννης Μαρκόπουλος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ για δεύτερη ημέρα ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος παραμένει για δεύτερη μέρα σήμερα Σάββατο (6/5) διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα». Η κατάσταση του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή, καθώς τον τελευταίο χρόνο δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.


Ο 87χρονος δημιουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε εγχείρηση στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του καρκίνου, αλλά δεδομένου ότι οργανισμός του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Γι’ αυτό τον λόγο κρίθηκε απαραίτητη η εσπευσμένη μεταφορά του την Παρασκευή το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» προκειμένου να λάβει επιπλέον υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Η διάγνωση των γιατρών λέει ότι είχε αιμορραγία κοιλίας επί εδάφους χρόνιας νόσου. Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί μεγάλος δημιουργός ήταν τον περασμένο Οκτώβρη σε συναυλία προς τιμήν του. Οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει στη θεραπευτική αγωγή.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Οι αλλαγές και το πρόγραμμα

Η στιγμή που περιμένουν χιλιάδες μαθητές και γονείς έφτασε καθώς μπαίνουμε στην εβδομάδα της έναρξης …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *