Αρχική / ---SLIDER / Ο Γιάννης Πάριος φώτισε τη σκηνή του Baraonda Music Hall

Ο Γιάννης Πάριος φώτισε τη σκηνή του Baraonda Music Hall

Ποιος μπορεί πραγματικά να συγκριθεί μαζί του; Ο Γιάννης Πάριος φώτισε στη κυριολεξία τη σκηνή του Baraonda Music Hall στην πρεμιέρα των εμφανίσεων του για τη φετινή χρονιά.Στο κατάμεστο Baraonda Music Hall , ο Γιάννης Πάριος, κυρίαρχος στη σκηνή με μια φωνή που παραμένει γοητευτική και αναλλοίωτη, δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τις άριστές επιλογές των τραγουδιών του αλλά και τη διαρκή συνομιλία με το κοινό.

Ήταν εκεί για να χαρίσει μοναδικές στιγμές όπως εκείνος μόνο ξέρει να φτιάχνει με την παρουσία, τη φωνή και το καλοφτιαγμένο ρεπερτόριο του.
Τα τραγούδια ακολουθούσε το μεγάλο από καρδιάς των θαυμαστών του χειροκρότημα καθώς και τα λουλούδια με τα οποία τον έραιναν.
Είναι βέβαιο ότι η επιτυχία στο Baraonda Music Hall με τον Γιάννη Πάριο συνεχίζεται σε ένα εξαιρετικό χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του.Μαζί του μια αξιόλογη φωνή η Σοφία Παπάζογλου, μια έμπειρη καλλιτέχνιδα η οποία διανθίζει το πρόγραμμα με τραγούδια- μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει από όλο το φάσμα του τραγουδιού.

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778
κάθε Σάββατο βράδυ & Κυριακή στις 19:00

 

nuxtoskopio.blogspot.com

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Ελλάδα μία από τις 7 πιο ευάλωτες χώρες στον κορονοϊό! Δείτε γιατί

Ανάμεσα στις επτά χώρες που είναι πιο ευάλωτες στον κορονοϊό βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gps Garmin