Αρχική / ---SLIDER / Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για τα κιλά του – Σε ποια εκπομπή «ένιωσε άσχημα»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για τα κιλά του – Σε ποια εκπομπή «ένιωσε άσχημα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.
Ο γνωστός παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στα τηλεοπτικά του όνειρα αλλά και τα σχόλια που δέχεται κατά διαστήματα για το βάρος του.


Σχετικά με την παρουσίαση της Φάρμας από τον γνωστό σεφ δήλωσε: «Τον Λεωνίδα δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω ακούσει πολύ ωραία λόγια εκείνον. Η παρουσία του στο MasterChef ήταν καταλυτική στο να πάει πολύ καλά. Στη Φάρμα είναι γλυκύτατος και ευγενέστατος. Στα ριάλιτι χρειάζονται συγκεκριμένοι παρουσιαστές που θα παρέμβουν, ώστε να κάνουν το μέτριο καλό και το καλό καλύτερο. Και εγώ θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά και ο Κουτσόπουλος».

Και πρόσθεσε: «Τα δικά του θα έχουν κάτι διαφορετικό κι αν πάει στραβά, έχει την εμπειρία να σώσει το πιάτο. Ο κόσμος μαγειρεύει και κάποιος είναι σεφ. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά. Είμαι 49 χρονών και κάνω αυτή τη δουλειά από τα 17 μου. Πάντα υπάρχουν νέα project που θα ήθελα να παρουσιάσω. Έχω δει μία εκπομπή στην Αμερική που θα ήθελα να την κάνω, αλλά προσπαθώ να μην τα λέω».


Για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Ένιωσα άσχημα την ώρα που έκρινα. Πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι όχι. Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα, είμαι αριθμολάγνος στη δουλειά μου. Ουσιαστικά τα νούμερα είναι σαν να βλέπεις πώς πήγε το ταμείο στο μαγαζί σου. Υπάρχει άνθρωπος που έχει μαγαζί και να μην βλέπει αν έβγαλε χρήματα και αν θα μπορέσει να πληρώσει τους υπαλλήλους του; Πίσω από κάθε project υπάρχουν 150 οικογένειες, αν κοπεί το πρόγραμμα χάνουν τα μεροκάματά τους. Δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής».

Τέλος, αναφορικά με τα κιλά του και τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς τόνισε: «Μου έχουν πει ότι αν δεν είχα πολλά κιλά θα ήταν καλύτερα. Υπάρχουν στην τηλεόραση και πρότυπα όπως η Δανάη Μπάρκα που και εκείνη έχει ακούσει πάρα πολλά. Ο κόσμος αγαπάει τα πρόσωπα που δεν είναι ούτε ψηλά ούτε ξανθά. Υπάρχουν παρουσιάστριες που είναι εμφανίσιμες και έχουν ταλέντο, υπάρχουν και κάποιες που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες αλλά έχουν και εκείνες ταλέντο. Δεν μπορείς μόνο με την εμφάνιση να προχωρήσεις στην τηλεόραση, πρέπει να έχεις και άλλα πράγματα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *