Αρχική / ---SLIDER / Ο Λαζόπουλος καλεσμένος στο Παπαδάκη: «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε»

Ο Λαζόπουλος καλεσμένος στο Παπαδάκη: «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε»

«Ξέρω τι θα κάνω. Απλώς ξέρω πάντα να περιμένω. Μαζεύω τώρα, ακούω… Την πρώτη φορά που θα βγω, όπου βγω…»
Ο Λάκης Λαζόπουλος πιστός στο ετήσιο ραντεβού του με τον Γιώργο Παπαδάκη, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Σε μια κουβέντα για όλους και για όλα, η συζήτηση ολοκληρώθηκε με την ερώτηση που έως τώρα δεν έχει απαντηθεί: Φεύγει ο Λάκης από τον Alpha και πάει στην ΕΡΤ ή τον ΑΝΤ1;

«Καταρχήν, εγώ δεν έχω πάει σε καμία ΕΡΤ. Δεύτερον, δεν έχω πληρωθεί από το δημόσιο ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω και τώρα. Τρίτον, είναι σχεδιασμοί κομμάτων που σκέφτονται που μπορώ να πάω, βγάζουν μια φήμη μόνη τους, την δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν την οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Είναι απλώς ένα άγχος ενός κόμματος το οποίο δεν θέλει να υπάρχω σε καμία εκπομπή εγώ, πουθενά, σε κανένα κανάλι, να μη μιλάω. Σιωπή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Στον Alpha θα είσαι;», ρώτησε συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης. «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως συζήτηση ποτέ πουθενά. Όσο και αν φαίνεται παράλογο αυτό που λέω», τόνισε ο Λάκης. Ωστόσο, λίγο αργότερα επανήλθε στο θέμα προκαλώντας νέα ερωτηματικά: «Εγώ ξέρω τι θα κάνω, σίγουρα ξέρω τι θα κάνω. Απλώς ξέρω πάντα να περιμένω. Μαζεύω τώρα, ακούω… Την πρώτη φορά που θα βγω, όπου βγω…».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *