Αρχική / ---SLIDER / Ο Πέτρος Φιλιππίδης γύρισε στην «αγκαλιά» της βίλας του στο Ψυχικό

Ο Πέτρος Φιλιππίδης γύρισε στην «αγκαλιά» της βίλας του στο Ψυχικό

Σπίτι του, έπειτα από περίπου έναν χρόνο που τον πέρασε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, επέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.


Ο άλλοτε μεγάλος πρωταγωνιστής της τηλεόρασης και του θεάτρου βγήκε από το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλευόταν μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη και πήγε στο σπίτι του στο Ψυχικό, έχοντας εξασφαλίσει την άρση της προσωρινής κράτησής του τις προηγούμενες ημέρες και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 20.000 ευρώ. Φτάνοντας στο σπίτι του προσπέρασε βιαστικά τις τηλεοπτικές κάμερες και μπήκε στο εσωτερικό, όπου τον υποδέχθηκαν η σύζυγός του και συγγενείς.

«Θέλω να γίνει κατανοητό ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι εσφαλμένα μέχρι σήμερα διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν είναι ύποπτος φυγής και επειδή δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα» είχε πει μετά την απόφαση για αποφυλάκιση ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το συγκεκριμένο σπίτι είναι η κύρια κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη και έχει βρεθεί το προηγούμενο διάστημα μια ανάσα από τον πλειστηριασμό του για τεράστια χρέη.


Ωστόσο με ενέργειες του δικηγόρου του έχει περάσει σε φάση αναστολής η διαδικασία. Το ίδιο έχει συμβεί και με το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μάλιστα για το ποσό της εγγύησης συνέδραμαν συγγενείς και ένα μικρό μέρος προήλθε από πνευματικά δικαιώματα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *