Αρχική / ---SLIDER / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έρχεται στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έρχεται στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα

Στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο θρυλικός Χολιγουντιανός σταρ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, για να συμμετέχει στα γυρίσματα ταινίας.

Η Θεσσαλονίκη γίνεται πόλος έλξης για κινηματογραφικές παραγωγές και έτσι μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας The Bricklayer, έρχεται νέο κινηματογραφικό συνεργείο για τα γυρίσματα της “Tin Soldiers” στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μάλιστα, ως τοποθεσίες των γυρισμάτων έχουν επιλεγεί τόσο η συμπρωτεύουσα όσο και η Δράμα.


Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλος Μαΐου ενώ αναμένεται να διαρκέσουν έως τέλος Ιουλίου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σκηνές της ταινίας που γυρίζεται στη Βόρεια Ελλάδα θα γίνουν και στη Δράμα. Την πόλη αναμένεται να επισκεφθεί τόσο ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο όσο και ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Φοξ. Η νέα ταινίας δράσης θα περιλαμβάνει σκηνές με ελεγχόμενες εκρήξεις. Ήδη η αντιπεριφέρεια Δράμας έχει προχωρήσεις όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

Από την παραγωγή έχουν επιλεγεί τέσσερα σημεία, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στην πόλη της Δράμας. Αυτά είναι το Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, η γέφυρα του ποταμού Νέστου στο Παρανέστι, τα δύο φράγματα της ΔΕΗ, του θησαυρού και της Πλατανόβρυσης και το σπήλαιο των πηγών του Αγγίτης στον δήμο Προσοτσάνης.


«Ήδη οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν κλείσει την πόλη μας δύο ξενοδοχειακές μονάδες. Είμαστε χαρούμενοι που η Δράμα μπαίνει στον χάρτη της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Έχουμε πραγματοποιήσει συσκέψεις στους χώρους με τον αστυνομικό διευθυντή Δράμας, τον διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Δράμας γιατί θα χρειαστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και θα γίνουν ελεγχόμενες εκρήξεις», ανέφερε στο Thestival ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

«Το αποτύπωμα είναι πολύ δυνατό για την οικονομική, την πολιτιστική και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Είναι σημαντικό το γεγονός καταφέραμε μια παραγωγή 40-50 εκατομμυρίων να γίνει στον τόπο μας», πρόσθεσε ο ίδιος.


Πρόκειται για την τέταρτη παραγωγή που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, μετά τις “The Bricklayer”, “The Enforcer” (“Barracuda”) και “The Expendables 4”

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *