Αρχική / ---SLIDER / O τέλειος μπαμπάς – Οδηγός επιβίωσης για καινούργιους μπαμπάδες

O τέλειος μπαμπάς – Οδηγός επιβίωσης για καινούργιους μπαμπάδες

H άφιξη ενός μωρού προκαλεί ευτυχία, ενθουσιασμό αλλά και ανησυχία. Η ανασφάλεια, οι φόβοι αλλά και η ανησυχία για τις νέες ευθύνες του γονιού είναι φυσιολογικές αντιδράσεις και εάν μερικές φορές αισθάνεστε χαμένος και ανάξιος γονιός, μπορείτε να παρηγορηθείτε από το γεγονός ότι εκατομμύρια νέοι πατεράδες αισθάνθηκαν ακριβώς το ίδιο και είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Πώς να γίνετε ο τέλειος νέος μπαμπάς
Τώρα που είστε μπαμπάς, όλοι περιμένουν από σας να αρχίσετε να συμπεριφέρεται σαν πατέρας! Μερικά μαθήματα πατρότητας μπορεί να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν έχετε πάντα αυτήν την επιλογή. Όλα μαθαίνονται στην πράξη. Την ημέρα που θα γεννηθεί το μωρό σας, ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε ένα θαυμάσιο και μακρύ ταξίδι ανακαλύψεων. Αυτό που επίσης θα ανακαλύψετε είναι πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το ταξίδι…. Και πόσο υπέροχο συνάμα!
Κουρασμένος και εκνευρισμένος;
«Σε έναν μακρινό σύμπαν, οι άνθρωποι κοιμούνται όλη τη νύχτα και χουζουρεύουν στο κρεβάτι όλο το πρωί. Το ξέρω αυτό, επειδή ήμουν μέλος αυτής της φυλής. Και έπειτα έγινα γονέας!» Εάν η σύντροφος σας επέλεξε να θηλάσει, ίσως περιμένατε ότι δεν θα μοιράζεστε τις βραδινές αϋπνίες του νεογέννητου μωρού σας. Πόσο λάθος κάνετε! Όταν ένα μωρό κλαίει, το ακούν και οι δύο γονείς. Κλαίνε όταν πεινάνε, όταν ζεσταίνονται, όταν κρυώνουν, όταν χρειάζονται αλλαγή ή μια αγκαλιά. Πιθανότατα ήδη βρεθήκατε να τριγυρίζετε απελπισμένα στο υπνοδωμάτιο σας στις τέσσερις το πρωί με το αγγελούδι σας αγκαλιά, να κραυγάζει και να ξεσηκώνει όλο το σπίτι! Όπως με όλες τις πτυχές της πατρότητας, το κλειδί είναι υπομονή. Απεριόριστη υπομονή!

Δείτε όλο το άρθρο..

Δείτε ακόμα

Check Also

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας μέχρι την Τετάρτη – Οι προβλέψεις για νέα έφοδος της αφρικανικής σκόνης

Ανεβαίνει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για καλοκαιρινό σκηνικό …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *