Αρχική / ---SLIDER / O Θέμης Αδαμαντίδης θα γίνει παππούς για πρώτη φορά – «Θα ήθελα να έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου»

O Θέμης Αδαμαντίδης θα γίνει παππούς για πρώτη φορά – «Θα ήθελα να έχω αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου»

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα Μέσα, τα παιδιά του και τα λάθη που έχει κάνει μαζί τους, ενώ αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα γίνει παππούς για πρώτη φορά.


«Οι άνθρωποι που με γνώριζαν μου έχουν φερθεί ωραία. Κάποιοι άνθρωποι από τους οποίους μπορεί να έχουν παράπονο είναι γιατί δε με γνωρίζουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι γράφεται για μένα, δε τα βλέπω. Έχω μείνει στην πραγματική ζωή. Ξέρω ανθρώπους που είναι διαφορετικοί και μέσα στο διαδίκτυο βγάζουν κάτι άλλο» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Υπήρχε μια περίοδος που δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και λύγισα. Έφτασα στο σημείο να πω ότι ίσως πρέπει να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Πέρασα όμως. Ήταν η στιγμή που είπα ότι “τώρα πρέπει να φανώ δυνατός”… Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ενοχλήσω κάποιον που δε με έχει ενοχλήσει. Τα Μέσα θεωρώ ότι μου έχουν φερθεί ωραία κάποιες φορές. Κάποιες άλλες, επειδή πρέπει να κάνουν κι αυτοί τη δουλειά τους, το συνεχίζουν. Εκεί μου τη χαλάει περισσότερο. Γράφεται κάτι, ο επόμενος που θα ασχοληθεί, ας το εξετάσει πρώτα. Παλιά είχα πάρει τηλέφωνο να πω ότι δεν είναι έτσι» αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.


Για τα παιδιά του ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε, «Μου άρεσε που ο πατέρας μου, δε μου φώναξε ποτέ. Έτσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, έπρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ χαρούμενος».

«Ο έρωτας έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είμαι στεναχωρημένος, δε μπορώ να τραγουδήσω…» είπε.

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, εμφανώς συγκινημένος ανέφερε, «Αν είχα τους γονείς μου μπροστά μου, θα τους έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από αυτό που τους έδειξα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *