Αρχική / ---SLIDER / Ο Τραμπ προαναγγέλλει παρέμβαση των ΗΠΑ στο ΔΝΤ για την Ελλάδα

Ο Τραμπ προαναγγέλλει παρέμβαση των ΗΠΑ στο ΔΝΤ για την Ελλάδα

Την πολιτική των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της Ελλάδας προανήγγειλε ότι θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επισημαίνοντας ότι σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει προς το ΔΝΤ.

Ένα 24ωρο μετά το πέρας της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας ο Ντόναλντ Τράμπ, μιλώντας την Δευτέρα σε μια συνάντηση με δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε ότι για την Ελλάδα «θα έχουμε κάτι στο ΔΝΤ σε λίγες ημέρες».

Σε σχετική ερώτηση του Newsmax για την ελληνική κρίση, ο Τράμπ απάντησε ότι «είναι σε τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο. Είσαι Έλληνας;» ρώτησε τον Αμερικανό δημοσιογράφο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στην συνομιλία που είχαν, κατέστησε σαφές ότι ήταν συμπαθής για την δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, ύστερα από 8 χρόνια κρίσης, και άφησε να εννοηθεί ότι θα υποστήριζε να διατηρηθεί το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ στο ΔΝΤ αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.
Πηγή: Real.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές: Προσοχή, υπάρχουν ποινές για όσους επιλέξουν αποχή από τις κάλπες; – Τι ισχύει

Δεκαεννιά μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *