Αρχική / ---SLIDER / Ο Τζώρτζογλου… έδωσε το φαβορί για τον νικητή της «Φάρμας»!

Ο Τζώρτζογλου… έδωσε το φαβορί για τον νικητή της «Φάρμας»!

«Θεωρώ ότι ο Κώστας Γκρέκας είναι ένα παιδί πολύ σιωπηλό, σκέφτεται, δεν προσβάλλει, έχει αξίες και είναι ένας άνθρωπος πολύ α­θλητικός και ισορροπημένος. Για εμένα, αυτός είναι το φαβορί. Όλοι οι άλλοι χάνουν δυνάμεις σε διάφορα προσωπικά τους θέματα και δεν μπορούν να ελέγξουν το συναισθηματικό τους κομμάτι μέσα από μια υγιή σκέψη. Έχουν άγνοια στον αγώνα της ζωής», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, στο περιοδικό «Τηλεθεατής», μιλώντας για τη Φάρμα και για το ποιος πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στον τελικό.


«Πρέπει κάποιος να το θέλει πάρα πολύ να αλλάξει για να μπορέσει να παραδειγματιστεί από οποιαδήποτε καλή ή κακή πράξη κάποιου. Συνήθως, η έμπνευση που προκαλεί ένας καλός αγώνας, μπορεί να κρατήσει από τρεις ώρες έως τρεις μέρες», σχολίασε για το αν πιστεύει ότι οι νεότεροι πήραν το μήνυμα, ότι αυτό που μετρά τελικά είναι η ψυχή.

Όσο για το αν έχει δει επεισόδια, είπε πως «δεν έχω δει τίποτα, πέρα από κάποια αστεία βιντεάκια, με τα οποία γέλασα πολύ. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, ένιωθα συνεχώς ευλογία και θεωρώ ότι έδρασα έχοντας μέσα μου ροή και ήμουν πολύ κεντραρισμένος με την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν μπήκα ποτέ σε τακτική και να πω ότι πρέπει να κάνω εκείνο ή το άλλο. Αυτές είναι οι αξίες μου. Τώρα, θα μου πεις, έχασες τα 50.000, θα μπορούσες να πας στον τελικό. Δεν με αφορά αυτό».


«Αν ήταν, θα είχα επιλέξει τελείως διαφορετική ζωή και δεν θα πήγαινα πάμφτωχος στην Αμερική με τον γιο μου, να προσπαθήσω να τον βάλω εκεί στο πανεπιστήμιο και να δουλέψω. Θα είχα κάνει άλλες επιλογές και πιθανόν να είχα αυτήν τη στιγμή και πέντε θέατρα. Είναι πολύ άτοπο να πω τώρα πως θα πουλήσω τα πάντα για να πάρω το έπαθλο των 50,000, τη στιγμή που στη ζωή μου είχα τη δυνατότητα να έχω εκατομμύρια, καταπατώντας κάποια πιστεύω ή κάποιες αξίες μου, και δεν το έκανα. Η ίδια μου η ζωή με οδηγεί να είμαι αυτό που είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *