Αρχική / ---SLIDER / Οι αξέχαστες επιτυχίες του Σταμάτη Κόκοτα! Πόσα του έδιναν να ξυρίσει τις φαβορίτες!

Οι αξέχαστες επιτυχίες του Σταμάτη Κόκοτα! Πόσα του έδιναν να ξυρίσει τις φαβορίτες!

Ο Σταμάτης Κόκοτας κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο εκφραστικούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Είχε συνεργαστεί με πλήθος καλλιτεχνών όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Αυτό που σημάδεψε την καριέρα του ήταν η γνωριμία του με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο εξωτερικό. Έκτοτε ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα.


Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η ζεστή φωνή αλλά και οι μακριές φαβορίτες του. Ήταν το σήμα κατατεθέν του, στα τόσα χρόνια πορείας στο τραγούδι. Μέχρι και εταιρίες με ξυραφάκια τον πλησίαζαν και του έδιναν τεράστια ποσά για να τις ξυρίσει, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.


«Μία πρόταση μου κάνανε. Δεν πήρα τίποτα. Είναι αλήθεια. Μου πρότειναν να μου δώσουν 50.000.000 δραχμές. Τότε έπαιρνες τη μισή Αθήνα. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους και τους φίλους μου» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο Σταμάτης Κόκοτας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *