Αρχική / ---SLIDER / Οι πρώτες εικόνες μετά την άνανδρη επίθεση στον Νάσο Γουμενίδη!

Οι πρώτες εικόνες μετά την άνανδρη επίθεση στον Νάσο Γουμενίδη!

Σε συνεχείς εξετάσεις υποβάλλεται ο Νάσος Γουμενίδης μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφότο του ΕΚΑΒ καθώς έφερε πολλαπλά τραύματα στο χέρι, το κεφάλι και το πρόσωπο.
Προκειμένου να αποφύγει τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι την ώρα της επίθεσης, ο Νάσος Γουμενίδης έβαλε μπροστά το αριστερό του χέρι το οποίο και τραυματίστηκε από τα χτυπήματα των άγνωστων δραστών. Όμως αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τους γιατρούς που τον έχουν αναλάβει αλλά τα χτυπήματα στο κεφάλι. Γι’ αυτό και έκριναν σωστό να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί αν συντρέχει ή όχι σοβαρός λόγος ανησυχίας. Εκείνο που προβληματίζει τους γιατρούς του είναι επίσης και το αριστερό μάτι του καθώς πρέπει να έχουν μπει θραύσματα από το τζάμι του οδηγού που οι άγνωστοι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα προκειμένου να τον χτυπήσουν.
Φυσικά, από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένειά του και οι φίλοι του που αγωνιούν.
Ο ίδιος, λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση από τους δύο αγνώστους ενημέρωσε μέσα από βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τα όσα –πρωτοφανή- του είχαν συμβεί από τους δύο αγνώστους.

gossip-tv.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Παρέμβαση «βόμβα» Τσίπρα! «Να προσφύγει στη βάση ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που το …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *