Αρχική / ---SLIDER / Οριστικό τηλεοπτικό τέλος για την Τσαπανίδου, Αποσύρεται από την τηλεόραση η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια

Οριστικό τηλεοπτικό τέλος για την Τσαπανίδου, Αποσύρεται από την τηλεόραση η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια

Στο ένθετο της Real του Σαββατοκύριακου έδωσε συνέντευξη η Πόπη Τσαπανίδου.
Μεταξύ άλλων μίλησε για μία απόφαση που πήρε και αφορά το επαγγελματικό της μέλλον, το οποίο θα είναι πια μακριά από την τηλεόραση που τόσα χρόνια την είχαμε συνηθίσει.Η παρουσιάστρια, που πέρασε από την ενημέρωση αλλά και τη ψυχαγωγία, δήλωσε ότι δεν έβρισκε καμία ευχαρίστηση στην τηλεόραση και αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με κάτι που κανείς δεν περίμενε.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δυσαρεστώντας τους φαν της που περίμεναν την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Ελλάδα μία από τις 7 πιο ευάλωτες χώρες στον κορονοϊό! Δείτε γιατί

Ανάμεσα στις επτά χώρες που είναι πιο ευάλωτες στον κορονοϊό βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gps Garmin