Μια κουζίνα «έθνικ», που εξελίσσεται παγκοσμίως σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες, με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.
Όλα μαγειρεμένα από τον Ουζμπέκο σεφ και σερβιρισμένα από τον Ουζμπέκο captain.
Πλήρες μενού με κορυφαίο πιάτο, το εθνικό φαγητό της χώρας αυτής, το φημισμένο “πλοφ” γνωστό και ως «αρωματικό ρύζι του Ουζμπεκιστάν » που είναι ρύζι με ψιλοκομμένα καρότα, κρεμμύδια, σκόρδα, αρνίσιο κρέας, σταφίδες και το τοπικό μπαχαρικό μπέρμπερι και άλλα μυστικά τους. Επίσης το χειροποίητο Manti, ένα πιάτο που φτιάχνεται για ειδικές περιστάσεις στην ζωή των Ουζμπέκων.
Το βασικό μενού συμπληρώνουν διαφόρων ειδών σούπες, ουζμπέκικα πιροσκί, σαλάτες και χειροποίητα μακαρόνια (λαγκμάν στη γλώσσα των Ουζμπέκων).
Η βραδιά θα τελειώσει με παραδοσιακά γλυκά του Ουζμπεκιστάν.
Δοκιμάστε την κουζίνα του Ουζμπεκιστάν και θα μας θυμηθείτε !
info: Αμύντα 4, Παγκράτι, τηλ. 210 7223195