Αρχική / ---SLIDER / «Ούρλιαζε και δεν υπήρχε ένας να του πετάξει σωσίβιο;» – Ποιες ποινές αντιμετωπίζουν οι 4 του Horizon!

«Ούρλιαζε και δεν υπήρχε ένας να του πετάξει σωσίβιο;» – Ποιες ποινές αντιμετωπίζουν οι 4 του Horizon!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε στο κατηγορητήριο που είναι για το ένα μέλος του πληρώματος ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και για τους άλλους τρεις κατηγορούμενους για συνεργεία στην ανθρωποκτονία, χωρίς να αποκλείσει να αλλάξει το κατηγορητήριο.


«Περιμένουμε να συνεχιστεί η έρευνα, θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλες παραλείψεις. Ας πούμε, δεν υπάρχει λιμενικός ή δεν φαίνεται από την εικόνα», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως, «απαγορεύεται να ξεκινήσει το πλοίο με ανοιχτή την μπουκαπόρτα».

Περιγράφοντας τη στιγμή του σπρωξίματος που οδήγησε στο θάνατο του 36χρονου, είπε πως, στο πλοίο «είναι όλοι συνδεδεμένοι με ενδοεπικοινωνία» και διερωτήθηκε «ούρλιαζε ο κόσμος και δεν υπήρχε ένας να του πετάξει ένα σωσίβιο, ένα σχοινί;».


Αναφορικά με τις ποινές που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι, είπε πως προβλέπονται ισόβια για την ανθρωποκτονία και μεγάλες για την παρακώλυση συγκοινωνιών».

«Εννοείται πως γνώριζε ο καπετάνιος, είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει», κατέληξε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Ανοιχτή η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *