Αρχική / ---SLIDER / Παντελής Παντελίδης: 8 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα του δημοφιλή τραγουδιστή

Παντελής Παντελίδης: 8 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα του δημοφιλή τραγουδιστή

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Ήταν ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατέληξε τόσο πρόωρα τη στιγμή που η καριέρα του απογειωνόταν.


Ο Παντελής Παντελίδης ήταν μόλις 33 ετών όταν το πολυτελές τζιπ του ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου στο Ελληνικό, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι στιγμές που ακολούθησαν θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων καθώς ο τραγουδιστής είχε αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην βρίσκεται πια στη ζωή, ωστόσο, εξακολουθεί να «ζει» στις καρδιές όλων μέσα από τα τραγούδια του, κάποια εκ των οποίων κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατό του.


Οι άνδρες της Πυροσβεστικής το πρωινό εκείνο της 18ης Φεβρουαρίου κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν τον τραγουδιστή από το όχημα, το οποίο είχε κυριολεκτικά διαλυθεί.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση για το τραγικό συμβάν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικράτησε πανδαιμόνιο.

Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι εκατοντάδες απλοί πολίτες και θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο του δυστυχήματος αλλά και το πατρικό του στη Νέα Ιωνία. Άφηναν λουλούδια, γράμματα…


Ένα μήνα μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *