Αρχική / ---SLIDER / Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

“Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και για την ηλικία μου” είπε η Πάολα.

Η Πάολα μίλησε στο Πρωινό μας για τις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια και για την φετινή μας συμμετοχή στην Eurovision.


«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;» ανέφερε η Πάολα.

«Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κωνσταντίνου που είναι καλός φίλος και συνεργάτης, είδα κάτι. Έχω να πω ότι αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει. Είναι πολύ μικρός, οπότε δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς. Στην Eurovision πήγε, δεν έφτασε και στον Θεό. Δεν είναι έμπειρο το παιδί, μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν κοινό που τους ακολουθεί. Μας πείραξε το παιδί που είναι 16 χρονών. Λένε ότι δεν υποστήριξε το παιδί ο Ρήγος. Για όνομα του Θεού τι έπρεπε να έχει; Όλον αυτόν συρφετό; Όλο το τσίρκο που κάνουν εκεί πάνω;» δήλωσε η Πάολα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Οι αλλαγές και το πρόγραμμα

Η στιγμή που περιμένουν χιλιάδες μαθητές και γονείς έφτασε καθώς μπαίνουμε στην εβδομάδα της έναρξης …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *