Αρχική / ---SLIDER / Παπαχριστόπουλος: Αυτό είναι το τελευταίο καψώνι που μας κάνει ο Σόιμπλε

Παπαχριστόπουλος: Αυτό είναι το τελευταίο καψώνι που μας κάνει ο Σόιμπλε

«Αυτό που ζούμε τώρα, είναι το τελευταίο βασανιστήριο, το τελευταίο καψώνι που μας κάνει ο Σόιμπλε. Δεν ζητήσαμε γονυπετείς την άδειά του για το επίδομα, αυτό είναι το θέμα. Η Γερμανία κάνει κουμάντο στην Ε.Ε., μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 επισήμανε ότι: «Η δήλωση που ζήτησαν οι δανειστές από τον Τσακαλώτο, δεν είναι πολιτική σφαλιάρα. Πολιτικές σφαλιάρες θα τρώγαμε, αν δεν δίναμε το έκτακτο αυτό επίδομα στους συνταξιούχους. Δήλωση μετανοίας θα ήταν, αν σήμερα δεν δίναμε αυτό το βοήθημα, σε πάνω από 1,6 εκατ. συνταξιούχους».

«Θα έπρεπε να έχουμε μία επίσημη ενημέρωση για το αν εστάλη ή όχι η επιστολή Τσακαλώτου στους θεσμούς, ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν» υπογράμμισε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η οπτική γωνία των χωρών της Ε.Ε. απέναντι στην Ελλάδα έχει αλλάξει, έχουμε πάρα πολλούς συμμάχους. Δείτε τις δηλώσεις του Γάλλου πρωθυπουργού, ή του κ. Σουλτς. Ο πρόεδρος των γερμανών βιομηχάνων, είπε ότι η Ελλάδα αξίζει σεβασμό για τα σκληρά μέτρα που εφαρμόζει, και είπε μάλιστα, ότι αν αυτά τα μέτρα εφαρμόζονταν στη Γερμανία, θα υπήρχε εξέγερση».

«Λάθη κάναμε ως κυβέρνηση, ένα πράγμα δεν επιτρέπεται να κάνουμε, αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι: να λεηλατήσουμε τη χώρα», κατέληξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *