Αρχική / ---SLIDER / Πέτα τη φριτέζα: Κέρδισε το δυναμικό κοινό και φέρνει guest – έκπληξη…

Πέτα τη φριτέζα: Κέρδισε το δυναμικό κοινό και φέρνει guest – έκπληξη…

H πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς Πέτα τη φριτέζα, σημείωσε τηλεθέαση 20% στο δυναμικό κοινό, ηλικίας 18-54. Το σίριαλ σκόραρε υψηλά ποσοστά στα ανδρικά κοινά και είναι εμφανές ότι έχει χτίσει την πιστότητα της σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό κοινό.Η σειρά, στην ώρα μετάδοσης της, κατάφερε να κυριαρχήσει των ομοειδών ανταγωνιστικών προγραμμάτων (5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο και 7,9 μονάδες διαφορά από το τρίτο) στο δυναμικό κοινό. Συνολικά, Πέτα τη φριτέζα παρακολούθησαν χθες βράδυ 808.576 άτομα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον guest έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Σταύρος Σβήγκος μπαίνει για λίγο στις… κουζίνες και φέρνει κάποιες αλλαγές. 

Σταύρος Σβήγκος
Ο ρόλος
Γιαννούλης Χάρινγκτον Βόγλης: Νεαρός ζεν- πρεμιέ τηλε-σεφ που δεν πιστεύει στην παραδοσιακή μαγειρική και έρχεται στο Φτασμένο με σκοπό να φέρει τον Κίμωνα στα συγκαλά του μετά από μία έντονη ψυχο-μαγειρική κατάρρευση. Η φιλοσοφία του Χάρινγκτον από μόνη της δεν αρκεί να πείσει τον Κίμωνα ο οποίος τον θεωρεί τσαρλατάνο κι έτσι ο Γιαννούλης επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα και τον αναγκάζει σε ένα πρωτόγνωρο πνευματικό ταξίδι στο οποίο ο Κίμωνας θα αλλάξει νοοτροπία στην κουζίνα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *