Αρχική / ---SLIDER / Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις χώρους θα έχουν «ελεύθερη πρόσβαση», ενώ για πολύ βασικά πράγματα θα πρέπει να κάνουν rapid test, και να το πληρώνουν από την τσέπη τους.
Πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους
Γεωργία Καλαντζή Γεωργία Καλαντζή
02/11 2021 19:26


Στις ανακοινώσεις που έκανε ο Υπουργός Υγεία Θάνος Πλεύρης την Τρίτη 2/11, έκανε σαφές ότι λέει η κυβέρνηση τόσο καιρό, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξει νέο ολικό lockdown ή μέτρα για εμβολιασμένους, και οποιοδήποτε νέο περιοριστικό μέτρο θα αφορά μόνο ανεμβολίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι από το Σάββατο οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα πρέπει να κάνουν rapid test για να εισέρθουν:

Σε δημόσιες υπηρεσίες
Σε τράπεζες
Σε εξωτερικούς χώρους εστίασης
Σε κομμωτήρια

Επιπλέον ο κ Πλεύρης ανακοίνωσε ότι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν 2 φόρες την εβδομάδα rapid ή μοριακό test.


Δεν ισχύει η υποχρέωση των τεστ σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και χώρους λατρείας (εκκλησίες), και εκεί η πρόσβαση των ανεμβολίαστων θα γίνεται κανονικά με τα μέτρα που ισχύουν και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή: Τσιμπήματα από θαλάσσιες ανεμώνες κατέκλυσαν το Ναύπλιο! Τι πρέπει να προσέχουμε!

Δερματικά προβλήματα σε μικρά παιδιά προκάλεσε η παρουσία ανεμώνων σε θάλασσα του Ναυπλίου. Η θαλάσσια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *