Αρχική / ---SLIDER / Ποιος αγόρασε το διαμέρισμα του Ψυχάρη στο Κολωνάκι

Ποιος αγόρασε το διαμέρισμα του Ψυχάρη στο Κολωνάκι

Η ιδιωτική εταιρεία ZILVEREN INVESTMENTS LIMITED απέκτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της Χριστίνας Τσούτσουρα, συζύγου του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ρετιρέ των 184 τ.μ., στη γωνία Φωκυλίδου και Βουκουρεστίου, στο Κολωνάκι, είχε οριστεί σε 478.000 ευρώ και η ZILVEREN το απέκτησε με ένα ευρώ πάνω από την τιμή πρώτης προσφοράς.Το διαμέρισμα δεν είναι η κύρια κατοικία του Ψυχάρη, καθώς το ζεύγος φέρεται να κατοικεί στην Λυκαβηττού, επίσης στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΜΗ, η πλειοδότρια εταιρεία ZILVEREN INVESTMENTS έχει ιδρύσει από το 2016 υποκατάστημα στην Ελλάδα με σκοπό την εκμετάλλευση και εμπορική αξιοποίηση ακινήτων κάθε είδους και μορφής, όπως π.χ. αστικών ακινήτων – διαμερισμάτων, οικοπέδων κλ.π., την ανέγερση κτισμάτων, την τουριστική εκμίσθωση με βραχείας ή μακράς διαρκείας συμβάσεις μίσθωσης, την μεταπώληση των ανωτέρω ακινήτων και κάθε συναφή δραστηριότητα ακινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο μήνες στο ηλεκτρονικό σφυρί έβγαλε η Alpha Bank και την παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι, η οποία πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ, τίμημα υπερδιπλάσιο από την τιμή πρώτης προσφοράς που ανερχόταν σε 4,7 εκατ. ευρώ, ενώ προσφορές υπέβαλαν πέντε υποψήφιοι αγοραστές.

Πλειοδότης για τη βίλα που βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού του Πορτοχελίου, σε οικόπεδο 20,7 στρεμμάτων, αναδείχθηκε o Ελβετός επιχειρηματίας Νιλ Ρίμερ.

tribune.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Πρόστιμα 305.000 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ποιές είναι;

Διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 305.000 ευρώ σε τρεις Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *