Αρχική / ---SLIDER / «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού – «Βγείτε, μην κάθεστε»

«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος»: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού – «Βγείτε, μην κάθεστε»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο νέο επεισόδιο του παιχνιδιού, έμελλε να συμβεί κάτι που μάλλον δεν έχει γίνει ξανά στην ευρύτερη ιστορία του.


«Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο» ομολόγησε ο Άρης, όταν ήδη είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα περιμένοντας να δώσει την απάντηση του, για να σπεύσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να σχολιάσει τα εξής. «Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάθισε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για να κάνει… πράξη αυτό ακριβώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.


«Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» υπέδειξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παρευρισκόμενους στο πλατό για να ακολουθήσει και ο ίδιος την έξοδο.

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας πάρει ο παίκτης τον χρόνο του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό και ο Εκατομμυριούχος συνεχίστηκε κανονικά. «Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές: Προσοχή, υπάρχουν ποινές για όσους επιλέξουν αποχή από τις κάλπες; – Τι ισχύει

Δεκαεννιά μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *