Αρχική / ---SLIDER / Ποιος το είπε; “Δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση!

Ποιος το είπε; “Δεν μου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση!

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά, ο γνωστός συγγραφέας είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ότι: “Το πρόβλημα υγείας μου με άλλαξε σαν άνθρωπο.
Ο συγγραφέας μίλησε και για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σχετικά με το Survivor, είπε:“Το θεωρώ μία προσβολή, μία ύβρης έτσι με την αρχαιοελληνική της έννοια απέναντι στους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται. Να είσαι υπό συνθήκες πλήρως ελεγχόμενες και να κάνεις μία “γιαλατζί” παρωδία του τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για να επιβιώσεις, με διάφορες αθλοπαιδιές και με μία νοημοσύνη παλιμπαιδίστικη, γιατί από όσο έχω δει δεν διακρίνονται για την νοημοσύνη τους οι παίκτες, είναι προσβολή προς τους ανθρώπους που πραγματικά αγωνίζονται για να ζήσουν. Όσο για τους καημένους όλους εμάς βάζω και τον εαυτό μου που λόγω πανδημίας το βλέπουμε λυπάμαι”

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και είπε:

“Μου είναι συμπαθής, την έχω γνωρίσει παλιότερα όταν ήμουν καλεσμένος σε κάποιες εκπομπές της. Δεν είμαι στους τηλεθεατές που την παρακολουθούσαν αλλά στο κοινό της σίγουρα λείπει”

Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *