Αρχική / ---SLIDER / Πότε θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους το Mega

Πότε θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους το Mega

Το Συμβούλιο τις Επικρατείας έριξε την ταφόπλακα στο Mega. Το άλλοτε κραταιό κανάλι που άλλαξε την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα κλείσει οριστικά, λίγο καιρό πριν συμπληρώσει 29 χρόνια ζωής.Τα τελευταία δύο χρόνια δεν εξέπεμπε ζωντανό πρόγραμμα, ωστόσο όσο ήταν ακόμη στον αέρα υπήρχε η ελπίδα ότι κάποιος από τους μετόχους θα αναλάμβανε δράση για να το σώσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, το κανάλι δε διεκδίκησε κάποια άδεια γενικού περιεχομένου, και το «μαύρο» είναι προ των πυλών.
Σύμφωνα με τη διαδικασία το ΣτΕ θα στείλει την απόφασή του στο ΕΣΡ κι αυτό με τη σειρά του θα την κοινοποιήσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και την Digea.

Η τελευταία είναι υποχρεωμένη βάσει νόμου να ρίξει το σήμα του καναλιού, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός του μήνα Οκτωβρίου. Έτσι θα πέσουν και οι οριστικοί τίτλοι τέλους για το Mega, του οποίου η αντίστροφή μέτρηση είχε αρχίσει εδώ και καιρό.Θυμίζουμε ότι για τις 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η δίκη για την υπαγωγή του καναλιού σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Το αίτημα είχαν καταθέσει οι τράπεζες και από εκείνη την στιγμή θα μετράμε αντίστροφα και για την εκποίηση των περιουσιακών του στοιχείων.
Το σήμα, το όνομα αλλά και η ταινιοθήκη του καναλιού θα εκτιμηθούν από τον ειδικό διαχειριστή και θα βγουν σε πλειστηριασμό.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κορονοϊός: Συστήνεται ο εμβολιασμός ατόμων με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, διευκρινίσεις για τις αλλεργίες

Τον εμβολιασμό όλων των ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα συνιστά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία (ΕΠΕ). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *