Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Πυροβόλησε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να του κόψει το ρεύμα…

Πυροβόλησε συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να του κόψει το ρεύμα…

Πυρ κατά συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ που επισκέφθηκε την επιχείρησή του για να κόψει το ρεύμα μετά από επανειλημμένες παραβάσεις στις οποίες είχε υποπέσει άνοιξε χθες το μεσημέρι ιδιοκτήτης ταβέρνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, ο εν λόγω καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου. Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μετά το περιστατικό διέφυγε και αναζητείται.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι το συνεργείο της εταιρείας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους.

«Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της εταιρείας», σημειώνει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψήφισε το συνέδριο την πρόταση για κάλπες -Κασσελάκης: Έληξε, δεν πάμε σε εκλογές

Μόλις μπήκε σε ψηφοφορία η πρόταση Φάμελλου και σηκώθηκαν οι κάρτες – και ενώ είχε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *