Αρχική / ---SLIDER / Ρούλα Κορομηλά: Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω καθόλου τον καθρέφτη μου

Ρούλα Κορομηλά: Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω καθόλου τον καθρέφτη μου

Στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, αναφέρθηκε και στις ημέρες που δεν θέλει να κοιτάζει τον καθρέφτη της, αλλά και σχολίασε την φετινή τηλεόραση.


«Υπάρχουν μέρες που δεν θέλω να κοιτάζω καθόλου τον καθρέφτη μου, θέλω να τον σπάσω, αλλά είναι γρουσουζιά και δεν τον σπάω. Λέω: “Πήγαινε μέσα, βάλε λίγο ρουζ, βάλε ένα make-up, βάλε ένα concealer, βάλε το χαμόγελό σου, την αισιοδοξία σου και προχώρα”», εξήγησε η Ρούλα Κορομηλά.

Μιλώντας για την τηλεόραση φέτος είπε ότι: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση. Μια μέρα φέτος μια εκπομπή έχει 15-17%, την άλλη μέρα η ίδια εκπομπή μπορεί να έχει μονοψήφια. Είναι λίγο περίεργο όλο αυτό το φαινόμενο που επικρατεί, έτσι πιστεύω εγώ. Ίσως φταίει το ότι όλοι κάνουν τα ίδια. Κάνουμε όλοι τα ίδια. Μήπως δεν πρέπει να κάνουμε όλοι τα ίδια; Μήπως πρέπει να αποκτήσουν οι εκπομπές ταυτότητα η κάθε μία; Ο ένας σχολιάζει τον άλλον… Άλλο πράγμα να κάνει ο καθένας και όλα θα πάνε καλά».

«Ο χώρος των media είναι σκληρός, αλλά τον κάνουμε και εμείς να φαίνεται πιο σκληρός», σημείωσε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε το εμβόλιο του κορονοϊού στα φαρμακεία» – Τι είπε για το πλαφόν των 3 ευρώ στα γενόσημα

«Θα βάλουμε μετά από συνταγογράφηση το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στα φαρμακεία» δήλωσε ο υπουργός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *