Αρχική / ---SLIDER / Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της με αυτό που έκανε»

Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της με αυτό που έκανε»

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, μπορείς να ρωτήσεις τη Μαρία», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” μίλησε η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε και για το μηδέν που έβαλε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη.


«Στο J2US κάνουμε πλάκα. Δεν είναι μουσικό παιχνίδι για να βγάλει τραγουδιστή ή τραγουδίστρια. Πάμε εκεί για να περάσουμε καλά. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια υπέροχη γυναίκα, ερχόταν πρώτη κι έφευγε τελευταία και κανένας άνθρωπος δεν αξίζει μηδέν», είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, μπορείς να ρωτήσεις τη Μαρία. Αδικεί τον εαυτό της η Μαρία με αυτό που έκανε. Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή».


Ο Θάνος Πετρέλης είπε από την πλευρά του: «Το J2US είναι ένα χαλαρό παιχνίδι, κάποιες φορές η κριτική είναι παραπάνω αυστηρή. Υπάρχει τάση να προσπαθούν να βρουν ψεγάδια στα παιδιά. Ήταν φάουλ το μηδέν που έβαλε η Μαρία Μπακοδήμου στη Μάρα Μεϊμαρίδη. Και λάθος της που θυμήθηκε κάτι από προηγούμενο live».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *