Αρχική / ---SLIDER / Σε απόγνωση τα νοικοκυριά με φυσικό αέριο! Οικονομικότεροι να επιστρέψουν στο πετρέλαιο;

Σε απόγνωση τα νοικοκυριά με φυσικό αέριο! Οικονομικότεροι να επιστρέψουν στο πετρέλαιο;

Σε απόγνωση και χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν είναι οι καταναλωτές που επέλεξαν να βάλουν λέβητες φυσικού αερίου προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα.


Τα περισσότερα νοικοκυριά προσπαθούν να καταλάβουν αν τους συμφέρει να παραμείνουν στο φυσικό αέριο ή να μπουν στη διαδικασία να το μετατρέψουν και πάλι σε πετρέλαιο.
Πέρσι, για να ζεσταθεί ένα σπίτι με φυσικό αέριο στην Αθήνα, ο ιδιοκτήτης πλήρωσε 280€ τον μήνα, ενώ φέτος για τις ίδιες κιλοβατώρες θα πληρώσει 1.040€, δηλαδή 271% πάνω.
Αν χρησιμοποιήσει πετρέλαιο, θα πληρώσει 1.350€, δηλαδή 21% πάνω.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *