Αρχική / ---SLIDER / Σε θέσεις μάχης διοργανωτές, αστυνομία και κυβέρνηση ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Αθήνα.

Σε θέσεις μάχης διοργανωτές, αστυνομία και κυβέρνηση ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής στην Αθήνα.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Αθήνας – Ηχηρό αναμένεται να είναι το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη και του Σταμάτη Σπανουδάκη.
Οι διοργανωτές έχοντας πάρει την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, έδωσαν στην δημοσιότητα ειδικό σποτ που καλεί τους Έλληνες στο Σύνταγμα να ενωθούν κάτω από το γαλανόλευκο της σημαίας.

Να πετάξουν από πάνω τους κομματικές ταμπέλες στοχεύουν οι διοργανωτές, προσδοκώντας μεγαλύτερη συμμετοχή από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ηχηρό αναμένεται να είναι το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη από την εξέδρα. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης που έχει βάλει την ξεχωριστή του σφραγίδα με το έργο του για τον Μέγα Αλέξανδρο καλεί με ανάρτησή του στο Facebook τον κόσμο στην πλατεία.

“Σεμνά και ταπεινά προτρέπω όλους τους Έλληνες που στην ψυχή τους χτυπάει η Ελλάδα, να είναι εκεί, να μην φοβηθούνε να πάνε, να μην το αμελήσουν” είναι η προτροπή του κυρίου Σπανουδάκη.

Έχουν όλα προβλεφθεί για την μεγάλη ειρηνική πανεθνική συγκέντρωση επιμένουν οι διοργανωτές, δείχνοντας προς την ΓΑΔΑ ως προς τα μέτρα ασφαλείας.

Η ευλογία της εκκλησίας στο συλλαλητήριο δόθηκε και θα δώσουν το παρών πολλοί ιεράρχες

Δείτε ακόμα

Check Also

Διευρύνονται οι δικαιούχοι που θα πάρουν τα 800 ευρώ

Διεύρυνση των δικαιούχων του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας …