Αρχική / ---SLIDER / Σκληρή απάντηση δίνει η Φώφη Γεννηματά στο άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σκληρή απάντηση δίνει η Φώφη Γεννηματά στο άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.



Η κ. Γεννηματά με αυστηρό τόνο υπογραμμίζει: «Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

Καταλήγει λέγοντας ότι «ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ηλεκτρονικές απάτες μέσω του σκαναρίσματος QR κωδικών

 Όλο και πιο ευρηματικές γίνονται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *