Αρχική / ---SLIDER / Στα μαύρα με πατερίτσα: Ράκος η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τον θάνατο του πατέρα της…

Στα μαύρα με πατερίτσα: Ράκος η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τον θάνατο του πατέρα της…

Βαρύ είναι το κλίμα από χθες στην οδό Αραβαντινού, στο ιστορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βρίσκεται εκατό μέτρα από το σπίτι όπου έζησε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός.
Η σημαία στο γραφείο κυματίζει μεσίστια. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού από χθες το πρωί προσέρχονται προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανώς καταβεβλημένη έφυγε νωρίς το πρωί από το γραφείο της οδού Αραβαντινού στο οποίο βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες.
Ένα πένθιμο βουητό επικρατεί μέσα, αλλά και έξω από το κτίριο όπου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήγαινε όποτε μπορούσε, ακόμη και τώρα που δεν τον βαστούσαν τα πόδια του.
Το ίδιο βουητό επικρατεί και στη Ρηγίλλης, στο σπίτι του και στους ανθρώπους που τον φρόντιζαν καθημερινά. Από το 2004 που αποχώρησε από την πολιτική, σε αυτά τα εκατό μέτρα μοίραζε την ζωή του.
Με εξαίρεση τα καλοκαίρια που μετακόμιζε στην Γλυφάδα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πηγαινοερχόταν κάθε μέρα μεταξύ Ρηγίλλης και Αραβαντινού.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πανελλαδική αποχή για μία εβδομάδα προτείνει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κατά τη σημερινή της συνεδρίαση στην Αθήνα, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *