Αρχική / ---SLIDER / Στρατούλης: Μόνη λύση η έξοδος από την Ευρωζώνη

Στρατούλης: Μόνη λύση η έξοδος από την Ευρωζώνη

Ο κ. Στρατούλης με το κλιμάκιο της ΛΑΕ επισκέφτηκε καταστήματα, γραφεία και καφενεία στον Πύργο και την Αμαλιάδα, όπου άκουσε τα παράπονα των επαγγελματιών, αλλά και των πολιτών για το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Στρατούλης αναφέρθηκε, σε ομιλία του σε κομματική συγκέντρωση, στην εναλλακτική πρόταση της ΛΑΕ: «Τα βάρβαρα αντικοινωνικά και υφεσιακά μέτρα, που θα συνοδεύσουν την δεύτερη αξιολόγηση, μαζί με τα εξωφρενικά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα μέχρι και το 2028 θα οδηγήσουν όχι μόνο σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση την κοινωνία αλλά και σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα την οικονομία. Υπάρχει, όμως, άλλος δρόμος από αυτόν της μιζέριας των μνημονίων και της μετατροπής της χώρας μας σε αποικία και προτεκτοράτο των δανειστών της και κυρίως της γερμανικής ευρωζώνης», τόνισε και προσέθεσε:

«Αυτός ο εναλλακτικός δρόμος περνά μέσα από την έξοδο από την ευρωζώνη και την έκδοση εθνικού νομίσματος, που θα συνοδεύεται από διακοπή αποπληρωμής και αμφισβήτηση του δημοσίου χρέους και από ένα ριζοσπαστικό, φιλολαϊκό, αντιμνημονιακό, αναπτυξιακό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».

Ο κ. Στρατούλης προειδοποίησε ότι το πέρασμα στο εθνικό νόμισμα και η εφαρμογή φιλολαϊκού αντιμνημονιακού προγράμματος εξόδου από την κρίση, δεν θα είναι ένας απλός περίπατος, ωστόσο όπως υποστήριξε είναι ο μόνος δρόμος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *