Αρχική / ---SLIDER / Συγκλονιστικό το τελευταίο χειροκρότημα του απλού κόσμου στη Ζωή Λάσκαρη – «Αθάνατη»! (βίντεο)

Συγκλονιστικό το τελευταίο χειροκρότημα του απλού κόσμου στη Ζωή Λάσκαρη – «Αθάνατη»! (βίντεο)

Φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου έδωσαν το τελευταίο και πιο θερμό τους χειροκρότημα στη Ζωή Λάσκαρη κατά την έξοδο του φέρετρου από την εκκλησία.

Η σημερινή ημέρα με την Ζωή Λάσκαρη να μας αποχαιρετά στα λευκά που τόσο αγαπούσε, άφησε τους δικούς της ανθρώπους απαρηγόρητους και ανήμπορους να πιστέψουν ότι δεν θα την ξαναδούν και δεν θα ξανακούσουν το γάργαρο γέλιο της.

Ήταν όλοι εκεί να την αποχαιρετήσουν – Συγκλόνισε στον επικήδειό του ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος – «Πάντα με συγχωρούσες, σε ευχαριστώ για όλα» – «Το στεφάνι που μας έδεσε πριν 41 χρόνια θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό» – «Σ’ ευχαριστώ πολύ μαμάκα μου», είπε στην Ζωή Λάσκαρη η μικρή της κόρη Μαρία Ελένη – Τραγικές φιγούρες οι κόρες της Μάρθα και Μαρία – Ελένη και η εγγονή της Ζένια

Είναι η στιγμή του ξεριζωμού. Του οριστικού ξεριζωμού. Είναι η στιγμή που ξέρεις ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Ο αγαπημένος της Αλέξανδρος, οι λατρεμένες της Μάρθα και Μαρία – Ελένη και η αδυναμία της η Ζένια έπρεπε να την αφήσουν να φύγει.

Η Ζωή Λάσκαρη με το ξαφνικό φευγιό της άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ζωή τους. Ήταν άλλωστε η Ζωή τους η ίδια.

Η σημερινή ημέρα με την Ζωή Λάσκαρη να μας αποχαιρετά στα λευκά που τόσο αγαπούσε, άφησε τους δικούς της ανθρώπους απαρηγόρητους και ανήμπορους να πιστέψουν ότι δεν θα την ξαναδούν και δεν θα ξανακούσουν το γάργαρο γέλιο της.

 

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος, οι δυο κόρες της και η εγγονή της.

Σπαρακτικός ήταν ο σύντομος επικήδειος αποχαιρετισμός του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην Ζωή του. Την γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του επι 41 ολόκληρα χρόνια.
Της αφιέρωσε ένα τετράστιχο που της είχε αφιερώσει ένας μοναχός που επισκεπτόταν η ίδια.

.
«Παρακαλώ τους αγγέλους την έγνοια σου να έχουν μα οι άγγελοι απάντησαν
“αγγέλους δεν προσέχουν”. Σου στάθηκα μια φορά και εσύ μου στάθηκες δέκα. Δεν βρίσκεται άνθρωπος που να σου μοιάζει. Έφυγες τις ημέρες που κοιμήθηκε η Παναγία μας. Την τελευταία μας κοινωνία την λάβαμε μαζι μπροστά στην Παναγία. Πάντα με συγχωρούσες. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Όσα μου έδωσες και σ ευχαριστώ για όλα όσα θα μου δίνεις. Το στεφάνι που μας έδεσε πριν από 41 χρόνια είναι και θα παραμείνει όπως το θέλεις, ζωντανό και φωτεινό».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της μεγάλης ηθοποιού.

..

 

 

 

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευρωεκλογές: Προσοχή, υπάρχουν ποινές για όσους επιλέξουν αποχή από τις κάλπες; – Τι ισχύει

Δεκαεννιά μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *