Αρχική / ---SLIDER / ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Νεολαίας Θεσσαλονίκης. Σε τροχιά εξόδου η ομάδα Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Νεολαίας Θεσσαλονίκης. Σε τροχιά εξόδου η ομάδα Αχτσιόγλου

Την αποχώρηση του μεγαλύτερου δυναμικού της ανακοίνωσε η Νεολαία Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Κυριακής (19/11).

Σε τροχιά εξόδου η ομάδα Αχτσιόγλου «Πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο» λέει ο Νάσος Ηλιόπουλος


«Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του χώρου θίγεται συνεχώς, καθώς γινόμαστε μάρτυρες δημόσιων τοποθετήσεων που πηγαίνουν κόντρα στις αποφασισμένες θέσεις του κόμματος, όπως η ομιλία του νέου Προέδρου στο ΣΕΒ, η ανακοίνωση του κόμματος για την Παλαιστίνη, αλλά και η σταδιακή αποδόμηση της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, εγκολπώνοντας επιχειρήματα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.


Παράλληλα, στο κείμενο αποσαφηνίζεται από τα μέλη πως «δεν είμαστε διατεθειμένες και διατεθειμένοι να δώσουμε με τη παρουσία μας άλλοθι στην τελική μετάλλαξη του κόμματος και αποχωρούμε από το κόμμα το οποίο υπηρετήσαμε και ήταν κάποτε στη πρωτοπορία της κινηματικής και κυβερνώσας Αριστεράς» και καταλήγουν: Η αριστερά σε αυτές τις κοινωνικές διεργασίες γεννήθηκε, σε αυτές θα ξανασυναντηθεί».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *