Αρχική / ---SLIDER / Τα «κουνελάκια» του PlayBoy επιστρέφουν – Το νέο εγχείρημα στην ψηφιακή εποχή

Τα «κουνελάκια» του PlayBoy επιστρέφουν – Το νέο εγχείρημα στην ψηφιακή εποχή

Το Playboy φαίνεται ότι μονάχα για λίγο καιρό ξαπόστασε και ξανά προς την… δόξα τραβά, καθώς ύστερα από τρία χρόνια επαναλανσάρεται προκειμένου να κερδίσει τους χαμένους θαυμαστές του. Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει αλλά τα διάσημα «κουνελάκια» επιστρέφουν προκειμένου να κερδίσουν το μερίδιο τους στην ψηφιακή εποχή. Μεγάλος αντίπαλος τους το Onlyfans με την μάχη να προμηνύεται σκληρή…


H πλατφόρμα του θρυλικού περιοδικού, το οποίο έκλεισε το 2020 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023, όπως αναφέρει η New York Post.

Η ηλεκτρονική έκδοση θα χρησιμεύσει ως είσοδος στην “πλατφόρμα δημιουργών” του Playboy, την οποία to περιοδικό αναφέρει ως μια “υπερυψωμένη”, “ασφαλή” και “αποκλειστική” εναλλακτική λύση στο OnlyFans.


Τώρα, αντί για τα “κουνελάκια” του Playboy, θα υπάρχουν οι “δημιουργοί” του Playboy, οι οποίοι θα δημοσιεύουν στις σελίδες τους περιεχόμενο για ενήλικες, θα δίνουν στους συνδρομητές αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους και θα κοσμούν τα online εξώφυλλα του περιοδικού.

Στο πρώτο “ψηφιακό εξώφυλλο” του Playboy, στο οποίο εμφανίζεται το μοντέλο Amanda Cerny, η οποία έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ως «δημιουργός» του Playboy χρησιμοποιώντας την beta έκδοση της πλατφόρμας, “Centerfold”.

πηγή: New York Post

Δείτε ακόμα

Check Also

Αλλαγή ώρας: Οι δείκτες των ρολογιών πήγαν μια ώρα μπροστά

Άλλαξε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μια ώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *