Αρχική / ---SLIDER / Τάσος Μπουγάς: «Με φιλάγανε στην πίστα και έτσι σταµάτησα µε τον κορονοϊό να πηγαίνω να εργάζοµαι»

Τάσος Μπουγάς: «Με φιλάγανε στην πίστα και έτσι σταµάτησα µε τον κορονοϊό να πηγαίνω να εργάζοµαι»

«Εγώ θέλησα λόγω κορονοϊού να µην πάω για δουλειά, γιατί πέθαναν και φίλοι µου και γνωστοί µου, καθώς δεν πρόσεχαν», λέει ο Τάσος Μπουγάς.


Ο Τάσος Μπουγάς έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον χαρακτηρισμό trash που του έχουν αποδώσει κατά καιρούς.

-Εσείς τώρα πού εµφανίζεστε;
-Κάνω extra, όπως έκανα πρώτα σε µαγαζιά.

-Σας έχουν στην απέξω; Γιατί δεν εµφανίζεστε σε κάποιο σχήµα;-
-Οχι, δεν µε έχουν στην απέξω. Εγώ θέλησα λόγω κορονοϊού να µην πάω για δουλειά, γιατί πέθαναν και φίλοι µου και γνωστοί µου, καθώς δεν πρόσεχαν. Και λέω: Τώρα εµένα τι; Με παίρνει; Με παίρνει να µείνω λίγο έξω από τη δουλειά. Γιατί εγώ έλεγα πάντα, και αυτό το ξέρει όλος ο κόσµος -αυτός ο κόσµος που άκουγε Μπουγά και γέµιζε όλα τα µαγαζιά, όπου και αν πήγαινα-, ότι «µπορείτε να χορέψετε στην πίστα αβέρτα». Στην πίστα όµως ανεβαίνανε και µε φιλάγανε και έτσι σταµάτησα µε τον κορονοϊό να πηγαίνω να εργάζοµαι στα µαγαζιά.

-Κατά καιρούς σάς έχουν χαρακτηρίσει trash τραγουδιστή. Σας ενοχλεί;-
-Τίποτα δεν µε ενοχλεί. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να λέει αυτό που πιστεύει και αυτό κάνουν.


-∆εν αισθάνεστε ότι, έχοντας αυτή την πορεία, σας προσβάλλει αυτός ο χαρακτηρισµός;
-Οχι. ∆εν αισθάνοµαι προσβεβληµένος για κανέναν λόγο. Και ας λένε ό,τι θέλουν. Τα περισσότερα είναι «µπράβο». Αν βάλουµε δηλαδή ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά, τα υπέρ είναι γύρω στα 70 µε 80. Και υπάρχουν και µερικοί που δεν πάνε εµένα, όπως δεν πάνε και άλλους τραγουδιστές. ∆εν είναι µόνο ο Μπουγάς. Εχω 32 χρυσούς δίσκους. Αυτά όµως δεν είναι όπως βγαίνουν τελευταία, που κυκλοφορεί το τραγούδι σήµερα και την επόµενη µέρα πήρανε χρυσό δίσκο. Από πού τον πήρανε; Πού πουληθήκανε όλα αυτά; Επρεπε να περάσει κάποιος καιρός για να γίνουν οι διαφηµίσεις και µετά οι πωλήσεις. Ολα αυτά δεν µου τα έκαναν δώρο γιατί γουστάρανε τον Μπουγά. Πούλαγα και τα έπαιρνα αυτά.

Οικονοµικά πώς είστε;
-∆όξα τω Θεώ, για σήµερα έχω να τη βγάλω.

-Προσωπικά;
-Πολύ καλά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *