Αρχική / ---SLIDER / Tέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση για την πληρωμή τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Tέλη κυκλοφορίας: Έρχεται παράταση για την πληρωμή τους – Όλες οι λεπτομέρειες

Γενναία παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2022 αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, έως τις 31 Ιανουαρίου του 2022 αναμένεται να παραταθεί η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη προθεσμία για την πληρωμή λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021.


Ωστόσο πέρυσι το υπουργείο Οικονομικών είχε δώσει μεγαλύτερη παράταση, μέχρι τέλη Φλεβάρη λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επίσης επισημαίνεται ότι τα ποσά για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα είναι τα ίδια φέτος με πέρυσι. Εντός της παράτασης εμπίπτει και η ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.


Πώς θα τα εκτυπώσετε τα Τέλη κυκλοφορίας
Οι ιδιοκτήτες των ΙΧ μπορούν να πληρώσουν και ηλεκτρονικά τα τέλη κυκλοφορίας. Δηλαδή θα πρέπει αρχικά να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΑΑΔΕ, www.aade.gr (MyCar), μετά να βάλουν τον αριθμό κυκλοφορίας τους και το ΑΦΜ τους και έπειτα τους βγαίνει ο αριθμός πληρωμής .Ενναλακτικά μπορούν να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία με τους κωδικούς του taxisnet. Εάν καθυστερήσουν την πληρωμή των τελών οι ιδιοκτήτες των ΙΧ έστω και και 1 μέρα από την ημερομηνία που θα δοθεί παράταση τότε θα τα πληρώσουν διπλά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πασχαλινές διακοπές: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία και για τις εκλογές

Οι  μαθητές και εκπαιδευτικοί θα απολαύσουν ακόμη δύο ημέρες διακοπών πριν τελειώσει το σχολικό έτος, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *