Αρχική / ---SLIDER / Τελικά θα συνεχιστεί η «Μουρμούρα» στον ALPHA – Χωρίζει το πιο αγαπημένο ζευγάρι για χάρη της… τηλεθέασης!

Τελικά θα συνεχιστεί η «Μουρμούρα» στον ALPHA – Χωρίζει το πιο αγαπημένο ζευγάρι για χάρη της… τηλεθέασης!

Η κωμική σειρά του καναλιού της Κάντζας έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Ωστόσο τη νέα σεζόν αναμένεται να έχει αλλαγές στο βασικό κάστ των ηθοποιών.
Όπως αναφέρει το MyTV στις σκέψεις του σταθμού ήταν να παραμείνει η ομάδα των ηθοποιών που ήταν και φέτος ωστόσο μια ηθοποιός αποφάσισε να μην παραμείνει.
Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τα μέσα της σεζόν ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει. Η ηθοποιός θέλει να ξεκουραστεί και να κάνει άλλα πράγματα.

Τα σενάρια που εξετάζονται για την αντικατάστασή της είναι δύο. Είτε θα βρεθεί άλλη ηθοποιό για να ενσαρκώσει τη Μαρίνα είτε το ζευγάρι θα χωρίζει και θα δούμε τον Ηλία να συνεχίζει τη ζωή του μόνος του.

Οι γυναίκες ηθοποιοί που βρίσκονται στο «στόχαστρο» είναι οι Ελένη Ράντου, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου, Λήδα Ματσάγγου.

Η πρώτη φέρεται να έχει απαντήσει θετικά ωστόσο ζήτησε χρόνο, ενώ η Λήδα Ματσάγγου και η Κατερίνα Λέχου βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τη “Μουρμούρα” η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Καλεσμένη στην εκπομπή, “Ελένη”, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η γνωστή ηθοποιός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *