Αρχική / ---SLIDER / Την ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται η τύχη του Mega

Την ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται η τύχη του Mega

Η αντίστροφη μέτρηση για την τύχη του Mega έχει ξεκινήσει. Οι μέτοχοι του καναλιού μέσω της εταιρείας Τηλέτυπος αποφάσισαν να μην καταθέσουν αίτημα για συμμετοχή στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία το κανάλι θα πρέπει να ρίξει μαύρο, με τους 420 εργαζομένους να οδηγούνται στην ανεργία. Ομάδα εργαζομένων βρίσκεται εδώ και μέρες έξω από τα γραφεία της Motor Oil όπου και πραγματοποιούν διαμαρτυρία.

Η τύχη του καναλιού αναμένεται να κριθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Οι εκπρόσωποι του καναλιού έχουν κληθεί από το ΕΣΡ για ακρόαση τη Δευτέρα.
Αυτή είναι η δεύτερη πρόσκληση του συμβουλίου αφού στην πρώτη δεν είχε εμφανιστεί κανείς. Να συμβεί το ίδιο και πάλι, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο, το ΕΣΡ θα πρέπει να τηρήσει το νόμο και να δώσει εντολή στην ΕΕΤΤ να ζητήσει από την Digea να κατεβάσει το σήμα του καναλιού, ρίχνοντας και επισήμως «μαύρο».

Την Τετάρτη το ΕΣΡ άναψε το πράσινο φως στο ΑΡΤ και το Μακεδονία TV. Τα δύο κανάλια θα συνεχίζουν να εκπέμπουν κανονικά μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός για τις θεματικές άδειες, που θα διεκδικήσουν.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Βασιλιάς» της Ευρώπης και πάλι ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το έβδομο τους Ευρωπαϊκό στην Γερμανική πρωτεύουσα, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *