Αρχική / ---SLIDER / «Τίτλοι τέλους» για Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια μετά από 5 χρόνια – Γιατί χώρισαν

«Τίτλοι τέλους» για Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια μετά από 5 χρόνια – Γιατί χώρισαν

Χωριστούς δρόμους για την ζωή τους φαίνεται πως επέλεξαν να ακολουθήσουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.
Επειτα από πέντε χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης ο τραγουδιστής και η ηθοποιός αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο τραγουδιστή διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, και η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται μεταξύ Αθήνας, Πάρου και Νέας Υόρκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με ένα τρόπο και ο άλλος με άλλον», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος από το οικείο περιβάλλον των δύο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στη λύση της σχέσης τους είναι πολύ συγκεκριμένος και οφείλεται στο περιβάλλον του τραγουδιστή καθώς υπήρχαν πρόσωπα που τον επηρέαζαν στις επιλογές του και κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από την ηθοποιό έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Τέλος, πολλοί απο εκείνους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι που λένε πως προσπάθησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε όπως φαίνεται τελικά. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον…

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Βασίλης Καρράς: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του – Αυτή είναι η περιουσία του τραγουδιστή

Λίγους μήνες από όταν έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς, δημοσιεύτηκε η διαθήκη του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *