Αρχική / ---SLIDER / Το δώρο του 14χρονου Φάνη στην ΕΛΑΣ που θα συζητηθεί
ÁÕÔÏÊÔÏÍÉÁ ÃÁËËÏÕ ÕÐÇÊÏÏÕ ÓÔÏÕÓ ÁÌÐÅËÏÊÇÐÏÕÓ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Το δώρο του 14χρονου Φάνη στην ΕΛΑΣ που θα συζητηθεί

Μία ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, από έναν νεαρό μαθητή Γυμνασίου, που μένει σε επαρχιακή πόλη.Πρόκειται για τον 14χρονο Φάνη, ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα τους αστυνομικούς τοπικού Αστυνομικού Τμήματος της Περιφέρειας, προσφέροντας τα χρήματα του κουμπαρά του από τα κάλαντα, για την αγορά ασυμάρτου.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας υποδέχθηκε το νεαρό μαθητή και τον πατέρα του, συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους και παρέλαβε από τον 14χρονο Φάνη εργασία που έχει επιμεληθεί με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία», υποσχόμενος ότι θα τη μελετήσει και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές Υπηρεσίες του Σώματος.

Στη συνέχεια, μαζί με τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος, ο 14χρονος επισκέφθηκε τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο Αρχηγός του Σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε Υπηρεσίες του Αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.
Ο μικρός Φάνης ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στο Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.
Πηγή: Ενικός

Δείτε ακόμα

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με 56,69%

Επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου δείχνουν τα αποτελέσματα στις εσωκομματικές εκλογές του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *