Αρχική / ---SLIDER / Το μήνυμα του Ολάντ μετά το Brexit – (βίντεο)

Το μήνυμα του Ολάντ μετά το Brexit – (βίντεο)

«Νομίζω ότι όλοι μας θα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει όσα έχουμε οικοδομήσει» δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο μήνυμά του μετά το Brexit.

«Η Γαλλία, ιδρύτρια χώρα της Ευρώπης δεν θα δεχτεί παρόμοιες πρακτικές. Η Ευρώπη για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να κινείται όπως στο παρελθόν. Οι λαοί περιμένουν από την ΕΕ να επαναδιατυπώσει τις δικές της αξίες» τόνισε ο κ. Ολάντ.

«Η Ευρώπη πρέπει να είναι πιο ισχυρή. Πρέπει να μπορεί να αποφασίζει κυρίαρχα για το δικό της πεπρωμένο και να διεκδικεί ένα δικό της μοντέλο» σημείωσε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Η ασφάλεια και η άμυνα είναι εξόχως σημαντικά στοιχεία για να διατηρήσουμε την ειρήνη και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή».

Ο κ. Ολάντ αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις σε φορολογικό επίπεδο ενώ τόνισε ότι «η Ευρώπη πρέπει να διατυπώσει σχέδια για να μην χάνεται στις διατυπώσεις».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/69W6ZvSKvJ0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Δείτε ακόμα

Check Also

Αύξηση 3,1% στις συντάξεις το 2024 προανήγγειλε ο Χατζηδάκης

Αύξηση 3,1% στις συντάξεις το 2024 θα προβλέπει το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που θα κατατεθεί …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *